Bruiloft thema's

Jullie bruiloft wordt nog mooier als je er een thema aan geeft!

Bohemian Chic

Bohemian Chic, het layback thema voor jullie bruiloft. Kant, zachte tinten gecombineerd met natuurlijke elementen zoals koper, mosgroen en diepe bruine tonen. Bijzondere elementen zoals dromenvangers, een Tipi en Perzische kleden sieren jullie grote dag.

Lees meer

Rustiek

Zijn jullie ook zo weg van jute, kant, en aardetinten? Prachtige jutestrikken om de stoelen, pastellinten en gipskruid, versierde glazen potten met kant, en eindeloos lange diner tafels? Dan is een rustieke bruiloft iets voor jullie!

Lees meer

Industrieel

Een oude fabriekshal, een kale bakstenen muur, lichtpeertjes; jullie zijn helemaal fan van de industriële bruiloft? Mijn Weddingplanner kent de gaafste locaties- en heeft de perfecte materialen om deze gave stijl door te voeren op jullie bruiloft!

Lees meer

Romantisch

Kastelen, prachtige landhuizen, romantische tuinen, jullie zien het al voor je; jullie trouwdag wordt een sprookje!

Lees meer

Trouwen in het buitenland

Willen jullie in het Buitenland trouwen maar weten jullie niet hoe jullie dit aan moeten pakken? Bespaar jezelf eindeloos gezoek op internet en schakel ‘Mijn Weddingplanner’ in!

Lees meer

Festival

Houden jullie van festivals? Lekker de hele dag buiten zijn, langs gezellige tentjes lopen, onderuit zakken op zachte kussens in de schaduw, henna tattoos laten zetten, wijntjes drinken, aardbeien met chocoladesaus snoepen, de vrolijke kleuren, het vrije gevoel, de sfeer, eigenlijk álles is fijn aan een festival!

Lees meer

TOP