Over mijn weddingplanner

Even voorstellen!

Wat leuk, jullie gaan trouwen! Mijn naam is Jolijn Tigchelaar, 31 lentes jong. Ik verzorg met creativiteit, liefde, aandacht, enthousiasme en rust jullie perfecte bruiloft. Mijn missie? Het tot leven brengen van jullie droomdag. Gevoel voor kleur en styling heb ik dankzij mijn ervaring als etaleur. Ik word enthousiast van perfect doorgevoerde thema’s. Geen bruiloft is hetzelfde, ieder bruidspaar heeft een eigen verhaal. Iedere nieuwe boeking is een project op zichzelf en verdient alle aandacht! De sleutel naar een perfecte bruiloft is niet de hoeveelheid decoratie/bloemen, lichtjes, maar het geweldige team van professionals achter de schermen die jullie dag tot in de puntjes verzorgen. Mijn organisatietalent zat er al vroeg in, een carrière hiervan maken was voor mij een logische stap. Door mijn helikopter view is er niets dat mij ontgaat en verloopt alles volgens plan. Met mijn doortastendheid en inlevingsvermogen zal ik er altijd voor zorgen dat jullie wensen perfect tot uiting worden gebracht in de aanloop naar jullie grote dag.

Houden jullie van mooie wijnen, lang tafelen, goed gezelschap en ongedwongen genieten? Dan ben ik jullie Weddingplanner. Neem vrijblijvend contact met me op voor een oriënterend gesprek.

Nieuwsgierig geworden?

Ja, ik wil in contact komen!
Vraag de brochure aan

Mijn Weddingplanner 9.9 uit 17 ervaringen