Over Mijn Weddingplanner

Wat leuk, jullie gaan trouwen! 
Mijn naam is Jolijn Tigchelaar, 34 lentes jong. Ik verzorg met creativiteit, liefde, aandacht, enthousiasme en rust jullie perfecte bruiloft. Mijn missie? Het tot leven brengen van jullie droomdag. Gevoel voor kleur en styling heb ik dankzij mijn ervaring als etaleur. Ik word enthousiast van perfect doorgevoerde thema’s.

Mij maak je blij met bosvruchten thee. M’n favoriete snack? Croissantjes. Ik smeer er eigenlijk altijd smeerkaas op. Ja, zo heeft iedereen wel iets eigenaardigs natuurlijk. Ik eet het liefste een witte boterham met pindakaas bij m’n kopje thee. Heel culinair, ik weet het. Je kunt er maar beter eerlijk voor uit komen. Ik ben getrouwd met Marvin, mijn rots in de branding. In de ochtend voor de bruiloft doet hij vaak mijn haar nog even, hij kan geweldig vlechten. (Ja echt!) Dat komt ook goed van pas bij onze lieve kleuter Olivia, waar vind je zo’n vader! 

Geen bruiloft is hetzelfde, ieder bruidspaar heeft een eigen verhaal. Iedere nieuwe boeking is een project op zichzelf en verdient alle aandacht!

Jolijn

Helpende hand

In de aanloop naar jullie bruiloft betrek ik Karianne bij het proces. Tijdens iedere bruiloft staat zij mij bij. Voordat we beginnen drinkt ze altijd eerst een kopje koffie. Even opstarten voor ze vol energie jullie dag onvergetelijk maakt. Ze heeft oog voor detail en ziet direct waar haar hulp nodig is. Ze is perfectionist en de beste gastvrouw die je je kunt wensen. Karianne lacht altijd en zorgt ervoor dat het jullie en de gasten nergens aan ontbreekt. 

Ceremoniemeester

Dit is Manon, zij werkt binnen Mijn Weddingplanner als ceremoniemeester. Meestal herkenbaar aan een knotje, altijd een bril én altijd een glimlach op haar gezicht. Ze is moeder van twee kinderen en sport graag. Met haar gevoel voor styling en jarenlange ervaring in de planning denkt ze altijd in oplossingen. Manon zorgt ervoor dat jullie trouwdag onvergetelijk wordt.

nl_NLNederlands