Over Mijn Weddingplanner

Wat leuk, jullie gaan trouwen! 
Mijn naam is Manon Verschoor, 37 jaar. Ik verzorg met creativiteit, liefde, aandacht, enthousiasme en rust jullie perfecte bruiloft. Mijn missie? Het tot leven brengen van jullie droomdag.  Ik word enthousiast van perfect doorgevoerde thema’s.

Geen bruiloft is hetzelfde, ieder bruidspaar heeft een eigen verhaal. Iedere nieuwe boeking is een project op zichzelf en verdient alle aandacht!

Ik hou van lekker lang natafelen onder het genot van heerlijke wijnen, spelletjes met lieve vrienden en/of familie. Met mijn kinderen, Xavi van 9 en Saar van 6, ga ik graag op pad. Nieuwe plekjes ontdekken. Ik heb een zwak voor chocolade (welke vrouw niet?) Het is maar goed dat ik ook graag te vinden ben in de sportschool voor een lesje spinning of bodypump.

Manon

nl_NLNederlands