Over Mijn Weddingplanner

Wat leuk, jullie gaan trouwen! 
Mijn naam is Jolijn Tigchelaar, 32 lentes jong. Ik verzorg met creativiteit, liefde, aandacht, enthousiasme en rust jullie perfecte bruiloft.

Mijn missie?
Het tot leven brengen van jullie droomdag. Gevoel voor kleur en styling heb ik dankzij mijn ervaring als etaleur. Ik word enthousiast van perfect doorgevoerde thema’s.

Geen bruiloft is hetzelfde, ieder bruidspaar heeft een eigen verhaal. Iedere nieuwe boeking is een project op zichzelf en verdient alle aandacht!

Jolijn

Helpende hand

In de aanloop naar jullie bruiloft betrek ik Karianne bij het proces. Tijdens iedere bruiloft staat zij mij bij. Ze heeft oog voor detail en ziet direct waar haar hulp nodig is. Ze is perfectionist en de beste gastvrouw die je je kunt wensen. Karianne lacht altijd en zorgt ervoor dat het jullie en de gasten nergens aan ontbreekt.