Essentieel

Professioneel Ceremoniemeester

De taak van het ceremoniemeesterschap bij vrienden/familieleden leggen is een belastende taak, bovendien willen jullie dat zij ook de gehele dag kunnen genieten! Schakel de hulp in van Mijn Weddingplanner, dan kunnen jullie ervan op aan dat de dag vlekkeloos verloopt!

Lees meer

Advies

Advies en Planning

Jullie regelen alles zelf maar weten niet zo goed waar jullie moeten
beginnen? Mijn Weddingplanner heeft kennis van alles rond
Weddingplanning en kan jullie adviseren in het maken van de beste
keuzes rondom styling, leveranciers en budgetmanagement.

Lees meer

Basis

Planning & Coördinatie

Jullie hebben een idee van jullie perfecte dag maar kunnen wel wat advies gebruiken in het verfijnen van deze ideeën? Jullie willen graag alles zelf regelen maar weten niet zo goed waar jullie moeten beginnen? Mijn Weddingplanner heeft kennis van alles rond Weddingplanning en kan jullie adviseren in het maken van de beste keuzes!

Lees meer

Weddingplanner

Van A tot Z de perfecte bruiloft

Laten jullie het plannen van een bruiloft het liefste geheel over aan een professional? Dan schakelen jullie Mijn Weddingplanner in! Van A tot Z wordt de gehele dag tot in de puntjes verzorgt. Alle plannen worden tot in detail besproken en pas uitgevoerd als jullie je er helemaal in kunnen vinden. Een dag om nooit te vergeten, wie wil dat nou niet?

Lees meer

Persoonlijke uitnodigingen

Trouwuitnodigingen op maat

Binnen 1 tot 2 seconde hebben jullie gasten een gevoel en mening bij het zien van jullie uitnodiging. De eerste indruk die ze van jullie grote dag krijgen d.m.v. deze uitnodiging moet dus van goeden huize komen! Mijn Weddingplanner is gespecialiseerd in het ontwerpen van trouwuitnodigingen op maat.

Lees meer

Openingsdans

Jullie eigen moves

Gaan jullie trouwen en willen jullie een mooie openingsdans? Ga helemaal mee met de nieuwste trend en verras jullie gasten met jullie moves! Mijn Weddingplanner werkt graag samen met Dansschool Verbiest! Zij maken op jullie favoriete muziek een dans op maat. Geef aan wat jullie willen en zij zorgen dat jullie spetterend op de dansvloer staan!

Lees meer

TOP