De persoonlijke touch aan jouw bridal look

Tegenwoordig willen we graag alles laten personaliseren of naar onze wens maken. Sneakers met je initialen erop, een ketting met je voorletter of een verjaardagstaart met eigen foto, het klinkt allemaal als heel normaal inmiddels.

Gepersonaliseerde kimono

In de bruidswereld was dit nog niet echt groots doorgedrongen buiten het colbert met een trouwdatum erin geborduurd. Het ‘gepersonaliseerde’ stukje vonden we vooral, logisch, op de Save the Date kaart en op het welkomstbord, maar dichter bij de bruid kwam het niet echt. Hier is sinds 5 jaar verandering in gekomen met het personaliseren, customizen, van trouwjasjes en kimono’s.

Of je trouwdag nu start thuis of in het hotel met je bruidsmeisjes, je maakt het speciaal als jij dit Get-ready moment in stijl kunt doormaken. Je haren in de krul en zachte make-up maken je tot een prachtige vrouw, die je natuurlijk al was. Het glanzende, zachte satijn doet je al voelen alsof je in een sprookje zit en alles wordt nog specialer als de kimono gepersonaliseerd is, geen sprookje, dat kan echt en met de bloemen en/of tekst die jij wilt!

Deze foto’s en de volgende ook, zijn gemaakt tijdens een grote Styled wedding shoot onder andere georganiseerd door Jolijn Mijn Weddingplanner. De locatie was Hotel van der Valk in Hoorn en in dit hotel-chic decor voelden de ‘bruid en bruidsmeisjes’ zich wel op hun gemak in de kimono’s! Er werd zelfs geklonken op de liefde. Santé!

Een Styled shoot is een nabootsing van een huwelijk, waarin verschillende leveranciers hun diensten en producten aanbieden. Op deze manier worden de laatste trends op een inspirerende manier in beeld gebracht.

AIM your WEDDING werd gevraagd de bedrukte kimono’s en een beschilderd jasje te leveren. De kimono’s in blush- en champagnekleur kregen de namen van de bruidsmeisjes en voor de bruid Mrs met de nieuwe achternaam. Alles mooi op elkaar afgestemd. Het was een eenheid in liefde en uitstraling.

Gepersonaliseerd trouwjasje

Voor de bruid was een crème faux leren jasje beschilderd met zachte pastelkleurige rozen en eucalyptus. Zowel de voor- als achterzijde én een mouw waren beschilderd met watervaste speciale verf.

De ton-sur-ton kleuren van jasje en trouwjurk van De Bruidszaak waren in harmonie en versterkten elkaar. Het extra laagje uittrekken gaf weer een nieuwe onthulling van de rest van de prachtige trouwjurk.

Met een jasje achter de hand ben je ook met frisser weer voorzien van extra warmte als praktisch aspect. Dat je een originele, one-of-a-kind eyecatcher hebt, waar je ook na de trouwdag van kunt genieten, is meestal van grotere waarde!

Helemaal als er elementen in het design verwerkt zijn die betrekking hebben op het bruidspaar en hun Lovestory.

AIM your WEDDING biedt sinds 2017 deze dienst en heeft al meer dan 250 bruiden blij gemaakt met deze speciale bruidsaccessoire. Er kan gekozen worden uit diverse technieken met bijbehorende prijzen. Zo zijn bedrukte spijkerjasjes (met printer bedrukt) met bloemen en tekst eerder betaalbaar dan een rijk beschilderd jasje met quote en bijzondere bloemen wat met vele, vele uren schilderen bijna een kunstwerk is. De levertijd varieert ook erg. Binnen een aantal weken is een bedrukt spijkerjasje weer bij je thuis, jij stuurt jouw jasje of koopt er een bij ons. Terwijl je op een beschilderd jasje soms een aantal maanden kunt wachten, dan is snel reserveren altijd raadzaam ook als je nog niet weet wat je er precies op wilt hebben, daar sparren we goed over met schetsen, e-mails en eventueel een gesprek.

Mijn dankbaarheid is groot dat ik met Jolijn weer kon samenwerken, voor de tweede keer alweer! 

Fotocredits: Linda-Jane Fotografie & Shauni Hartland Fotografie

Meer zien van de shoot:  www.theperfectwedding.nl/real-weddings/3603/romantische-bruiloft-haven

Voor informatie bied ik je mijn 5 gratis e-books aan vol prachtige foto’s te vinden op:

www.aimyourwedding.com

Voor vragen sta ik altijd open op: aimyourwedding@gmail.com of 06-34627065

Grootste inspiratiebron: Instagram: @ aim_your_wedding

Met binnenkort ook een online workshop “Spijkerjasje beschilderen”.

nl_NLNederlands