BRUILOFT DECORATIE HUREN

Decoratie is onmisbaar op iedere bruiloft! Mijn Weddingplanner helpt je graag met het vinden van de juiste items!
Neem contact op via het chatvenster of emailadres voor prijzen en beschikbaarheid!

Enveloppendoos

Hoe origineel! Een enveloppendoos in de vorm van een wereldbol zodat gasten zien waar hun donatie naartoe gaat! Je kunt de wereldbol nog een beetje persoonlijker maken door een vlaggetje op jullie bestemming neer te zetten!

Lichtpeertjes op batterij

Lampjes op batterij! Dat is nog eens handig, zo hoef je geen stroompunten te gebruiken op de locatie! Deze lampjes kun je ophangen of neerzetten, de onderkant is namelijk plat! Ideaal voor een industriƫle bruiloft!

Decoratie

Is jullie bruiloft helemaal vintage/romantisch? Dan kunnen deze items jullie dinertafels helemaal afmaken! De rustige aardetinten, de ornamenten, en eenvoud zorgen voor een perfecte balans op jullie tafels!

Tapvat

Trouw je buiten? Hoe cool zijn deze tapvatten dan?! Als je ze vult met water kun je er ook munt of citroenschijven in doen, dat oogt net al een beetje chiquer

Wegwijsbordjes

Hier en daar een wegwijsbordje plaatsen is niet alleen praktisch voor de gasten, het oogt ook uitnodigend! Vele bordjes beschikbaar, neem contact op met Mijn Weddingplanner voor de mogelijkheden!

Fleecedekens

Handig als er gasten zijn die het koud krijgen aan het einde van de avond. 80 fleecedekens beschikbaar.

Presentatiemateriaal

Heb je leuke bedankjes of happytears voor de gasten? Stop ze in een speciale mand, dat nodigt net iets meer uit!

Jutenslingers

Helemaal perfect voor een buiten bruiloft waar jute vaak terugkomt in de decoratie! Met of zonder hartje, ze liggen op voorraad!

Krijtpijlen

Handig op een terrein waar het niet direct duidelijk is waar zich bijvoorbeeld de toiletten bevinden!

TOP