Dit vinden andere bruidsparen:

Wauw, waar moet ik beginnen Jolijn? Je was onze rots in de branding! Aanvankelijk hadden we alleen een professioneel ceremoniemeester op het oog, maar we werden zo enthousiast van je passie voor het vak dat we geen moment twijfelden om je ook in te schakelen voor de styling! Samen met jouw assistente zorgde ervoor dat alles tot in de detail klopte, geweldig! Wij en onze gasten hebben de hele dag mogen genieten, zo ontzettend fijn! Dankjewel voor al het meedenken, het beantwoorden van mijn appjes op de late avond en in het weekend, het wegnemen van mijn zorgen, en het oplossen van last-minute dingetjes!

Louise & Giel | 14-09-'18

Dit vinden andere bruidsparen:

Wij hebben allebei een hele drukke baan en hebben met 2 kinderen een vol huishouden! Enige hulp voor je grote dag is daarom geen overbodige luxe. Maar wie kies je dan? Want je wil wel dat degene die de touwtjes in handen neemt helemaal aansluit bij het gezin.Toen we Jolijn 1x gesproken hadden waren we er meteen over uit dat zij onze dag perfect zou neerzetten! We hadden het niet beter kunnen treffen. De rust, de aandacht voor ons gezin en onze gasten, gevoel voor styling maar ook timing; perfect.

Dankjewel Jolijn voor deze onvergetelijke dag!

Ilse & Maikel | 31-8-'18

Dit vinden andere bruidsparen:

Heel last-minute besloten we dat we onze vrienden toch wilden laten genieten op onze grote dag! Dus toen zijn we op zoek gegaan naar een professionele ceremoniemeester die direct een gedeelte van de styling en planning op haar wilde nemen.

Jolijn was echt een topper! Ze heeft met super veel aandacht alles uitgewerkt tot een prachtig draaiboek, en de dag verliep op rolletjes!

Rosa & Timothy | 28 -04-'18

Dit vinden andere bruidsparen:

We trouwden heel klein, intiem met 40 gasten die er de hele dag bij waren. We trouwden op een boerderij waar we de gehele dag bleven. Om ervoor te zorgen dat iedereen volledig kon genieten gingen we op zoek naar een weddingplanner die de styling en de coördinatie op haar wil de nemen.

We kwamen bij Jolijn uit, en wat kregen we daar veel energie van! Ze heeft zoveel ideeën, en vulde ons perfect aan in het plan! We mochten haar altijd even een appje sturen en ze is super enthousiast! Alles zag er tiptop uit en de gasten waren zeer te spreken over de manier waarop ze alles organiseerde die dag! We kunnen haar aan iedereen aanraden, onze dag was fantastisch!

Sanna & Martin | 1-6-2018

Dit vinden andere bruidsparen:

We zijn echt super blij dat we Jolijn en haar assitente Karianne erbij hadden op onze grote dag! Wat een toppers! Onze fotograaf bleek ziek te zijn op de ochtend voor ons trouwen... wat een ellende! Maar Jolijn trok haar kaartenbak open en vond een fotograaf die in dezelfde stijl foto's maakt; en beschikbaar was!

De locatie was prachtig aangekleed en gasten wisten precies waar ze zijn moesten! Jolijn is als ceremoniemeester echt een kei in haar werk, we hadden het niet beter kunnen treffen!

We genieten nog steeds met volle teugen na!

Daphne & Anton | 13-11-‘17

Dit vinden andere bruidsparen:

Wij trouwden heel klein, in onze achtertuin. Toch wilden we heel graag een bruiloft waar de liefde en aandacht van af straalde. Daarom hebben wij een consult gehad bij ‘Mijn Weddingplanner’ om ons gekozen thema helemaal tot in de puntjes uit te werken.

Jolijn kwam aan met sfeerplaatjes, linkjes en DIY-ideetjes, waardoor we niet alleen een hele persoonlijke bruiloft konden neerzetten; maar ook flink in de kosten bespaarden! We zijn ontzettend blij dat Jolijn ons zo geholpen heeft!

Uiteindelijk heeft zij in de ochtend van de bruiloft ook zorg gedragen voor de gehele opbouw zodat we zeker wisten dat alles precies klaar stond hoe we dit zelf in gedachten hadden!

Erik & Mariëtte | 19-5-‘17

TOP