9 Mei 2018

De eerste indruk van je bruiloftgasten

De eerste 2 seconden die jouw gasten werpen op de trouwuitnodiging bepalen veel over welk gevoel zij krijgen bij de aankondiging van jullie grote dag. Ze vormen direct een oordeel. En nee, dat hoef je hen niet kwalijk te nemen. Zo werkt het brein nu eenmaal – en dat doet het om ons te helpen met snelle beslissingen nemen juiste oordelen vellen.

Het is daarom niet voor niets dat er veel tijd gestoken wordt in het tot stand brengen van de perfecte uitnodiging. Mijn Weddingplanner is gespecialiseerd in het ontwerpen van trouwuitnodigingen. Het gevoel dat je meekrijgt van de uitnodiging zal je vervolgens op de gehele bruiloft terugvinden in de styling, sfeer en de bedankjes. Alles staat met elkaar lijn voor het creëren van de perfecte bruiloft!
Mijn Weddingplanner heeft 6 voorbeelden voor je op een rij gezet!

Ga je trouwen op het strand? Dan is flessenpost natuurlijk heel erg tof! Deze kun je versturen in speciale doosjes die door de brievenbus passen. Houden jullie van film, misdaad en avontuur? Een knipoog in de uitnodiging zie je wel zitten? Dit ‘Wanted’ thema is dan misschien helemaal iets voor jullie!

Is wijn helemaal jullie ding, en trouwen jullie daarom temidden van wijnranken? Dan is een ‘touch of purple’ wellicht een leuke suggestie!

Trouwen jullie romantisch in een kasteel of landhuis? Zachte tinten, en een persoonlijke zegelstempel passen dan perfect bij jullie uitnodiging. Mijn Weddingplanner ontwerpt jullie eigen logo voor de stempel, deze kun je op meerdere elementen terug laten komen!

Trouwen jullie in een rustiek thema? Denk dan aan craftpapier, vlastouw en sierlijke objecten zoals sleuteltjes, dit kun je vervolgens in je hele bruiloft terug laten komen!

Houden jullie van film, misdaad en avontuur? Een knipoog in de uitnodiging zie je wel zitten? Dit ‘Wanted’ thema is dan misschien helemaal iets voor jullie!

Zijn jullie afkomstig uit een land met een bijzondere cultuur? Laat dit zien! Afrikaanse bruiloften vragen om felle tinten zoals in het voorbeeld hieronder. Een wikkel en een lint maken de uitnodiging helemaal af

Heb je nog helemaal geen inspiratie? Stuur me eens een mailtje, ik weet zeker dat ik jullie kan helpen bij het realiseren van de perfecte eerste indruk!

Meer weten?

Ik ga graag met je in gesprek om jullie plannen en dromen vorm te geven. Stuur je me een berichtje?