8 december 2017

A Pinterest wedding

A Pinterest wedding

Al voordat je ten huwelijk gevraagd had je al een inspiratiebord op Pinterest klaar staan. Dit medium is voor jou als ‘bruid to-be’ één grote snoepwinkel. Je pint er alle geweldige thema ideeën vast aan je trouwbord en slaat alle DIY-ideeën op om later zelf te realiseren. Van uitgebreid gedekte tafels tot meterslange bloemenwanden, jouw borden lopen over van inspiratie! Je wilt dat de gasten zich deze dag zullen herinneren als de mooiste bruiloft ooit.

Waar het écht om draait

Met bovenstaand fenomeen is niets mis, want laten we wel wezen: de voorbereiding van je bruiloft is een geweldige tijd! Je doet inspiratie op voor de mooiste dag van je leven, hier stop je het liefste ieder vrij moment in die je hebt!

Maar laten we even teruggaan naar de kern. Jullie basis. De liefde tussen je toekomstige man en jijzelf. Het besluit om jullie leven samen te gaan delen! Deze wordt waarschijnlijk niet gekenmerkt door de perfect gedekte dinertafel of de unieke lichtpeertjes aan het plafond.

Jullie handtekening

Kies voor de bruiloft die bij jullie samen past, een dag die jullie kenmerkt. Want uiteindelijk draait het om jullie liefde, en niet om al die glazen potjes die het pad verlichten.

Zorg ervoor dat het de gasten aan niets ontbreekt als het om eten en drinken gaat en bouw momentjes in om samen met je nieuwe man stil te staan bij deze mooie dag.

Laat een Weddingplanner jullie decoratie klaarzetten, vraag hier geen vrienden voor; en ga zelf ook niet in de weer in de ochtend van je grote dag! De bruiloft is zo voorbij, ga lekker ‘smorgens heerlijk genieten met je vriendinnen! Laat jullie opmaken, jullie haren doen en toast alvast op de liefde!

Bespreek van tevoren goed met je weddingplanner hoe je het voor je ziet, deze zal een draaiboek samenstellen die helemaal aan jullie wensen voldoet.
Benieuwd wat ik als weddingplanner voor je kan betekenen? www.mijnweddingplanner.nl

Fotos van

Davien Hulsman www.davienfotografie.nl

Foto: Bonny Vrielink www.bmoments.nl

Meer weten?

Ik ga graag met je in gesprek om jullie plannen en dromen vorm te geven. Stuur je me een berichtje?